fbpx

Werkkostenregeling (WKR)

Vanuit het perspectief van bedrijfsuitjes is de huidige WKR (werkkostenregeling) een zegen voor de samenleving. Maatschappelijke bedrijfsuitjes zijn namelijk vrijgesteld en vallen hierdoor buiten het WKR-budget.

WKRMaatschappelijke teamuitjes blijken van nature goed in de nieuwe werkkostenregeling te passen. Ze waren al nooit erg duur maar ze beschikken van zichzelf over diverse elementen die gunstig uitpakken voor beoordeling. Zo worden ze met een juiste benadering alleen maar goedkoper voor de opdrachtgever. Zo kan men bijv. een (korte) vergadering vooraf laten gaan aan deze teamdag. Het vergaderelement valt buiten de WKR. Ook zijn maatschappij gerichte uitjes synoniem aan teambuilding. Ook een beoordelingsaspect. En als je een trainingsdoelstelling toevoegt dat valt ook deze buiten de WKR.

Een compleet uitje komt dan financieel ineens in een andere daglicht te staan. Uw WKR-budget blijft in tact, zodat er nog genoeg overblijft om uit te geven aan nog een avondje uit eten en een kerstpakket.

telefoon1085 – 2100 179


Horizon College-4