fbpx

Het HR team van Uitzendorganisatie Timing heeft heeft voor een dubbelzinnige daginvulling gekozen bij Zorgboerderij Klein-Essen in Kootwijkerbroek.

Dubbelzinnige, de naam zegt het al, houdt in dat men aan de slag gaat voor het eigen bedrijf en daarnaast voor de samenleving. Zo begon de dag met een inhoudelijk programma in de kantine van de boerderij. Beamer, scherm, koffie,thee en een rustige bosrijke omgeving; allemaal belangrijke ingrediënten om de ochtend optimaal te benutten. Intussen werd duidelijk dat het weer mee wilde werken en tijdens de lunch werd uitgelegd hoe de middag er uit zou gaan zien.
Ideaal weer om de knotwilgen onder handen te nemen. Na een korte cursus “Hoe knot ik een wilg” lukt dit prima. Ook is er een stuk straatwerk vervangen; geheel vrijwillig melden zich een aantal dames aan. Het resultaat mag er zijn. Ook is de kantine onder handen genomen. De muren zijn geverfd en nog wel onder begeleiding van live pianomuziek. Zo kun je meters maken.

Aan het eind van de middag kreeg iedereen een rondleiding over het terrein. In de werkplaats werden er mooie houten producten bewonderd die er worden gemaakt. Her en der werden leuke ideeën opgedaan voor Sinterklaas- en Kerstcadeaus.

Tijdens het buffet sloot beheerder Wim de dag officieel af met een bedankje. Ze zijn maar wat blij met de extra handen. Dames hartelijk dank!
Groepsfoto Timing