fbpx

Zinnig Teamuitje voor een Goed Doel

Teamuitje Goed Doel

Teamuitje voor een Goed Doel

Je bent op zoek naar een Teamuitje voor een Goed Doel want teamuitjes voor een Goed Doel zijn uniek en actueel. Tijdens dit teamuitje gaan jullie je inzetten voor de lokale samenleving. Iets doen voor een Goed Doel, samen met je collega’s, geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf. Dat is pas uniek en leuk!

Teamuitje voor een Goed Doel: voorbeelden

Help met je collega’s bij een lunchroom waar mensen met verschillende beperkingen (lichamelijk, verstandelijk en psychiatrisch) werken. Het doel van deze locaties is persoonlijke en sociale ontwikkeling, het leren van een vak en het opdoen van werkervaring.

Of neem voetbalfans met een visuele beperking mee naar een thuiswedstrijd van een eredivisieclub bij jou in de buurt. Veel stations hebben namelijk een aparte tribune waar commentatoren verslag doen tijdens de wedstrijd!

Voor je het weet ben je met één van onze Goeden Doelen Teamuitjes lekker aan de slag op een zorgboerderij of ga je naar de dierentuin met mensen die daar erg blij mee zijn. Succes verzekerd en super origineel. Maak van je Teamuitje een Maatschappelijk Betrokken Evenement waar iedereen trots op is!

Teamuitje voor een Goed Doel: de organisatie

Als full service organisatiebureau begeleidt Zinnige Zaken het hele traject. Wij vinden het juiste Goede Doel voor jouw Teamuitje, stemmen de catering af en weten de juiste toon te raken in interne en externe communicatie van het Teamuitje.

Bel met onze ervaren specialisten en vraag naar alle mogelijkheden bij jou in de buurt: 085 – 2100 179
of vraag direct een offerte aan.