fbpx

Sustainability Boost

Ben je dit jaar begonnen met grootse duurzame ambities, maar heeft de nieuwe realiteit je ingehaald? Wij willen je helpen jouw ambities alsnog waar te maken! 

In veel organisaties merken we dat er wat lucht ontstaat in de planning en dat er onbenut potentieel op de bank zit, waarschijnlijk ook in jouw organisatie. Jouw potentieel gaan we inzetten om je ambities weer nieuw leven in te blazen, rekening houdende met alle regelingen en (on)mogelijkheden.
Wij bieden daarom de Corona sustainability boost aan, geheel kosteloos! 

Met deze boost brengen we de bestaande duurzame activiteiten in kaart, geven we inhoud aan je ambities en verkennen we de mogelijkheden in de markt. 

Om te zorgen dat je na deze sessie verder kunt, koppelen we de uitkomsten aan de Global Goals, zo maakt je ambitie opeens onderdeel uit van een wereldwijd programma! 

Let op: we stellen 10 Corona-sustainabilityboosts ter beschikking, meld je dus direct aan via boost@zinnigezaken.nl

Samen Anders Beter Doen! 

Voorwaarden 

We snappen dat er nu veel op je afkomt. Je wilt je organisatie verduurzamen maar financieel is het nu even lastig. Zinnige Zaken biedt jouw organisatie gratis hulp aan: 

  • Je krijgt een telefonisch interview met twee van onze adviseurs om te bepalen waar je nu staat en waar je naar toe wilt 
  • Je krijgt een telefonisch consult met één van onze adviseurs over:  
    • De uitkomsten van het interview: Waar sta je nu en wat is je stip op de horizon (de duurzaamste … van Nederland?) 
    • De Global Goals (voetnoot uitleg over de GG’s) die passen bij jouw organisatie 
    • Tips hoe je als organisatie aan de slag kunt met de Global Goals en duurzaamheid