fbpx

Zinnige Zaken Geef Sinterklaas of Kerst een bijzonder randje

hoeveel mensen minimaal vanaf 12 personen
hoe lang ongeveer 6 uur
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

Sinterklaas en kerst zijn voor veel mensen bijzondere dagen. Samen met familie en vrienden eten of leuke dingen doen op een manier die toch net iets meer magie heeft dan normaal. Ook op het werk hangt er deze periode vaak een andere sfeer. Het zijn echte feestdagen. Wist u dat u op een eenvoudige manier nog meer glans kunt geven aan uw kerstborrel of eindejaarsbijeenkomst? Zinnige Zaken organiseert graag samen met u een mooie afsluiting van het jaar door een groep mensen bij uw feest te betrekken voor wie deze dagen niet zo vanzelfsprekend zijn. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij een verpleeghuis en breng het huis in kerstsfeer. Zet de kerstboom op, versier de gangen en organiseer een High Tea voor de bewoners en ouderen uit de buurt. Of breng een bezoek aan de kerstmarkt en ga samen kerststukjes maken. Pak cadeautjes in en breng ze naar een huis waar kinderen wonen die niet meer thuis kunnen wonen. Allemaal zaken die voor ons heel normaal zijn maar voor anderen misschien niet meer. Hier ligt jullie uitdaging!

Ok-klein  Ontvangst met koffie en thee Ok-klein  Heerlijke gezonde lunch Ok-klein  Drankjes en snacks tijdens break Ok-klein  Afsluitende borrel (bier, fris, wijn)
Ok-klein  Locatie bij u in de buurt Ok-klein  Kennismakingsbezoek Ok-klein  Professionele organisatie en begeleiding Ok-klein  Fotoverslag van uw dag

 

Voorbeeld programma indeling

12:00   Ontvangst met koffie en thee
12:30   Opening met een gezonde lunch
13:00   Activiteiten samen met de cliënten
14:30   Break met een drankje en iets lekkers
15:00   Verder met activiteiten samen met cliënten
16:30   Afsluitende borrel

Optineel  Tip: Sluit de dag met een heerlijk tapasbuffet of barbecue.

telefoon1085 – 2100 179

sinterklaas

 
Offerte aanvragen