fbpx

Vastgoedbedrijf Propertize heeft een prachtige dag verzorgd voor een bijzondere groep mensen van Stichting Reinaerde. Ze hebben de bewoners van de Musicallaan uit Utrecht (mensen met niet-aangeboren-hersenletsel) mee genomen naar Dierenpark Amersfoort.

’s Ochtends werd iedereen werd hartelijk ontvangen door het team van begeleiders en de enthousiaste bewoners. Tijdens de kennismaking nam bewoner Dik het woord en vertelde iets over de achtergrond van hem en zijn medebewoners. De groep bestaat uit mensen die tijdens hun leven hersenletsel hebben opgelopen en hierdoor afhankelijk zijn van intensieve zorg. Een dagje erop uit is heerlijk om de zinnen te verzetten.

En samen in de touringcar is natuurlijk al een belevenis op zich. Het werd een vrolijke dag in de dierentuin. Zo vaak gaan ze namelijk niet op stap. Heerlijk als iemand een hele dag aandacht voor je heeft. Ook de frites en het ijs vielen in goede aarde. Terug op de Musicallaan werd er samen nog een drankje gedronken en nagepraat over de geslaagde dag voor iedereen.

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

17

18

19

20

22