fbpx

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar de huidige beroepsbevolking telt vier generaties. Dat zijn: de Babyboomers, de Generatie X, de pragmatische generatie en de jongste generatie ook wel de millennials. Dat heeft zo zijn effect op de werkvloer. Elke generatie heeft immers zijn eigen normen en waarden. Verschillen tussen generaties kunnen leiden tot misvattingen en zelfs conflicten. En dat wil je niet; goede samenwerking is van levensbelang voor je bedrijf.

Welke invloed heeft generatie diversiteit op organisaties die werken met de Global Goals? Hoe benader je de verschillen in generaties? Wat kan ik als leider leren van generaties en hoe communiceer ik met millennials?

Vragen die allemaal aan bod komen tijdens dit gesprek tussen Aart Bontekoning, dé generatie expert, en onze eigen Pascal Bouwman.
Aart heeft een uitgesproken mening, maar deze wordt gesteund door zijn jarenlange ervaring. Al 20 jaar is hij actief op dit thema en in 2007 is hij gepromoveerd op generaties in bedrijven. Nog recentelijk heeft Aart een artikel gepubliceerd over samenwerken met Millennials .

Ga dus even zitten, of luister onderweg, maar bovenal luister goed!

Podcast Global Goals en Generaties