Originele Bedrijfsuitjes

 

Originele Bedrijfsuitjes

Je bent op zoek naar originele bedrijfsuitjes want je wilt dit jaar iets anders. Originele bedrijfsuitjes zijn niet gemakkelijk te vinden. Maar je hoeft niet verder te zoeken naar originele bedrijfsuitjes. Zinnige Zaken weet precies waar jij en je collega’s naar op zoek zijn.

Maatschappelijke bedrijfsuitjes zijn origineel en actueel. Tijdens dit uitje gaan jullie je inzetten voor de lokale samenleving. Iets doen voor een ander, samen met je collega’s, geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf. Dat is pas origineel!

De leukste Bedrijfsuitjes met Maatschappelijke Impact >>
 
 

Voorbeelden van Originele Maatschappelijke Bedrijfsuitjes

Help bijvoorbeeld met je collega’s bij een lunchroom waar mensen met verschillende beperkingen (lichamelijk, verstandelijk en psychiatrisch) werken. Het doel van deze locaties is persoonlijke en sociale ontwikkeling, het leren van een vak en het opdoen van werkervaring.

Of neem voetbalfans met een visuele beperking mee naar een thuiswedstrijd van een eredivisieclub bij jou in de buurt. Veel stations hebben namelijk een aparte tribune waar commentatoren verslag doen tijdens de wedstrijd!

Voor je het weet ben je met één van onze originele bedrijfsuitjes lekker aan de slag op een zorgboerderij of ga je naar de dierentuin met mensen die daar erg blij mee zijn. Succes verzekerd en super origineel. Maak van je bedrijfsuitje een Maatschappelijk Betrokken Evenement waar iedereen trots op is!

Hoe organiseer ik Originele Maatschappelijke Bedrijfsuitjes?

Als full service organisatiebureau begeleidt Zinnige Zaken het hele traject. Wij vinden de juiste maatschappelijke partij voor jouw evenement, stemmen de catering af en weten de juiste toon te raken in interne en externe communicatie van het evenement. Bel met onze ervaren specialisten en vraag naar alle mogelijkheden bij jou in de buurt: