fbpx
Global Goals voor gemeenten, de 5 belangrijkste voordelen

Global Goals voor gemeenten, de 5 belangrijkste voordelen

De 17 Global Goals moeten er voor zorgen dat de wereld in 2030 een eerlijke, gezonde en veilige plek is om te leven. Voor iedereen. Alle Global Goals hebben subdoelen die direct of indirect verband houden met het dagelijkse werk van lokale overheden. De gemeente wil handelen vanuit het besef onderdeel te zijn van de wereldgemeenschap en voelt zich medeverantwoordelijk voor het aanpakken van de oorzaken en gevolgen van mondiale uitdagingen. Ze koppelt dit aan wat er lokaal moet gebeuren, handelend in het directe belang van haar inwoners. (meer…)

Zinnige jaarcijfers 2017

Voor veel bedrijven zijn de jaarcijfers een moment om terug te kijken op het voorgaande jaar. Centraal staat de vraag; hoe hebben we het gedaan? Vaak is het een kille presentatie van cijfers. Zou het niet meer een moment moeten zijn om stil te staan bij de wereld waarin je als bedrijf opereert. Ben je graag echt onderdeel van die wereld? (meer…)

Samenwerking Brand New Live Events & Zinnige Zaken

Vanaf 1 december 2017 gaat Brand New Live Events een strategisch partnership aan met eventbureau Zinnige Zaken. Een duurzame samenwerking van eventbureaus met eigen specialismen. Naast co-creatie voor opdrachtgevers zullen Brand New Live Events en Zinnige Zaken proactief MVE-concepten (Maatschappelijk Verantwoorde Events) in de markt zetten. (meer…)

Rijkswaterstaat start 2017 met dubbelzinnige dag

De aftrap voor 2017 is gedaan door de ondersteunende diensten van Rijkswaterstaat Oost-Nederland. De jaarlijkse bedrijfsvoeringsdag bestond uit een ochtend workshops en ‘s middags aan de slag voor ‘s Koonings Jaght in Arnhem. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ongeveer 200 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. (meer…)

Guidion biedt woongeluk in de buurt

De missie van Guidion is ‘wereldwijd woongeluk’ realiseren. Vandaag beginnen ze dichtbij huis door zich in te zetten voor Amsta. Deze kleinschalige woonvoorziening biedt verpleging aan 66 dementerende ouderen. Na een ochtend hard werken is de tuin klaar voor de lente (meer…)

CBRE geeft Dennendal een opfrisbeurt

CBRE is aan de slag gegaan bij Dennendal, een locatie van Reinaerde in Den Dolder. Vorige keer zijn de handen uit de mouwen gegaan in Amsterdam, deze keer wilden ze aan de slag in Utrecht. We hebben een mooi programma in elkaar gezet en het weer was geweldig. Wat wil je nou nog meer op een zo’n middag?

Allstars Accor Hotels aan de slag bij Zorgboerderij Inner-Art

De allstars van AccorHotels zijn ook vandaag goed bezig. Gisteren hebben ze een dag inhoudelijk samen gewerkt en vandaag gaan de handen uit de mouwen. Samen aan de slag voor het goede doel maakt de teamspirit compleet. Zorgboerderij Inner-Art ontvangt ze graag en is reuze blij met deze extra handen.