fbpx

Zinnige en Leuke Teamuitjes

Leuke Teamuitjes

Leuke Teamuitjes

Je bent op zoek naar leuke teamuitjes want je wilt het gezellig hebben met je collega’s. Leuke teamuitjes die leuk zijn voor iedereen zijn niet gemakkelijk te vinden. Maar je hoeft niet verder te zoeken naar leuke teamuitjes. Zinnige Zaken weet precies waar jij en je collega’s naar op zoek zijn.

Maatschappelijke teamuitjes zijn leuk en actueel. Tijdens dit uitje gaan jullie je inzetten voor de lokale samenleving. Iets doen voor een ander, samen met je collega’s, geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf. Dat is pas leuk en origineel!

Leuke Maatschappelijke Teamuitjes: voorbeelden

Help bijvoorbeeld met je collega’s bij een lunchroom waar mensen met verschillende beperkingen (lichamelijk, verstandelijk en psychiatrisch) werken. Het doel van deze locaties is persoonlijke en sociale ontwikkeling, het leren van een vak en het opdoen van werkervaring.

Of neem voetbalfans met een visuele beperking mee naar een thuiswedstrijd van een eredivisieclub bij jou in de buurt. Veel stations hebben namelijk een aparte tribune waar commentatoren verslag doen tijdens de wedstrijd!

Voor je het weet ben je met één van onze leuke teamuitjes lekker aan de slag op een zorgboerderij of ga je naar de dierentuin met mensen die daar erg blij mee zijn. Succes verzekerd en super origineel. Maak van je teamuitje een Maatschappelijk Betrokken Evenement waar iedereen trots op is!

Leuke Maatschappelijke Teamuitjes: de organisatie

Als full service organisatiebureau begeleidt Zinnige Zaken het hele traject. Wij vinden de juiste maatschappelijke partij voor jouw evenement, stemmen de catering af en weten de juiste toon te raken in interne en externe communicatie van het evenement. Bel met onze ervaren specialisten en vraag naar alle mogelijkheden bij jou in de buurt: 085 – 2100 179
of vraag direct een offerte aan.