Groepen > 100 personen

hoeveel mensen minimaal vanaf 100 personen
hoe lang nader te bepalen
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

Zinnige Zaken heeft ook veel ervaring met grote groepen. Programma’s met 100 – 500 deelnemers komen vaak voor en met zoveel mensen kun je natuurlijk heel veel betekenen in een korte tijd. Wij hebben vele maatschappelijke locaties waar we met grote groepen terecht kunnen. Ook organiseren we feesten waarbij we een goed doel centraal stellen. Een mooie avond met lekker eten en entertainment én tegelijkertijd iets doen voor een goed doel. Vraag naar de mogelijkheden.

In de basis gelden voor deze programma’s dezelfde uitgangspunten als voor kleinere groepen alleen zijn er enkele aandachtspunten.

  • De groepsindeling wordt vooraf gemaakt. Het moment waarop iedereen met zijn groepje aan de slag gaat, is de bottleneck van deze programma’s.
  • We zorgen voor extra uitgiftepunten bij de catering. Niemand vindt het leuk om lang te wachten.
  • We zorgen voor extra klusbegeleiders. We gaan uit van 1 begeleider per 30 medewerkers.

Verder zijn de programma’s vergelijkbaar met uitjes voor kleinere groepen. Dit houdt in dat we ook uitgaan van één locatie waarop iedereen zijn activiteiten kan doen.

Ok-klein  Ontvangst met koffie en thee Ok-klein  Heerlijke gezonde lunch Ok-klein  Drankjes en snacks tijdens break Ok-klein  Afsluitende borrel (bier, fris, wijn)
Ok-klein  Locatie bij u in de buurt Ok-klein  Kennismakingsbezoek vooraf Ok-klein  Professionele organisatie en begeleiding Ok-klein  Fotoverslag van uw dag

 

Voorbeeld programma indeling

12:00   Inloop en ontvangst met koffie en thee (meerdere uitgiftepunten)
12:30   Opening met een gezonde broodjeslunch (meerdere uitgiftepunten)
13:00   Activiteiten samen met de cliënten en klussen op de locatie
14:30   Break met een drankje en iets lekkers. Op de diverse klusplekken
15:00   Verder met de diverse activiteiten
16:30   Afsluitende borrel met evt. aansluitend eten op locatie

Doelgroep en indeling van de activiteiten

Cliënten van de locaties waarmee wij werken hebben diverse achtergronden. Vaak hebben ze een verstandelijke en of lichamelijke beperking of ze hebben psychische of psychiatrische problemen. De activiteiten worden vooraf met u afgestemd zodat u kunt zorgen voor een passende groepsindeling. Bij de ontvangst zorgen we er samen met u voor dat iedereen weet bij welke groep hij/zij aan de slag kan. Dit kan d.m.v. een kleurcode of nummering. Vaak gebruiken we petjes of t-shirts waarmee men zich kan onderscheiden, Bij de groepsindeling na de ontvangst wordt bekend gemaakt bij wie men zich meldt om aan de slag te gaan. De klusleider neemt zijn/haar groep mee naar de werkplek en zorgt dat iedereen aan de slag kan (of op stap met cliënten).

Optineel  Tip: Sluit de dag met een heerlijk tapasbuffet of barbecue op de locatie.

telefoon1085 – 2100 179

Consumentenbond bedrijfsuit groepsfoto

KPN-10