fbpx

Het team van Zinnige Zaken doet mee aan NLdoet 2014. Aanstaande vrijdag gaan ze de handen uit de mouwen steken op Bouwspeelplaats De Leuke Linden in Arnhem. Er staan veel klussen die op het programma waaronder het opknappen van het dierenverblijf en het materialen hok.

Stichting Bouwspeelplaats De Leuke Linde is een speeltuin gelegen in de Arnhemse wijk Klarendal. De bouwspeelplaats verwelkomt jaarlijks ongeveer 30.000 bezoekers, waaronder basisscholen en groepen kinderen van diverse kinderdagverblijven uit de omgeving. Kitty de Graaf van De Leuke Linde: “Wij kijken erg uit naar vrijdag en wij hopen dat alle vrijwilligers dat ook doen!”

“Als Organisatiebureau van Maatschappelijke Bedrijfsevenementen draagt Zinnige Zaken bij aan een betere samenleving. Maar we kunnen altijd meer doen, als individu, maar ook als bedrijf”, zegt Tom van den Berg van Zinnige Zaken. “NLdoet is het grootste vrijwilligersevenement van Nederland en maakt enorm veel mensen bekend met dit fenomeen. En wij helpen NLdoet hier graag in mee.”