fbpx

Een Dubbel Zinnige dag voor 50 medewerkers van GGD Gelderland-Midden bij ‘Het Dorp’ in Arnhem. Eerst vergaderen in de Brinkzaal van ‘Het Dorp’ en na een voortreffelijke lunch, de handen uit de mouwen.

Na het welkomstwoordje door Zinnige Zaken vertelde een bewoonster iets over ‘Het Dorp’ en over haar eigen situatie. Na een ongeval is zij nu afhankelijk van een rolstoel. Onafhankelijkheid is voor haar een groot goed. Door de mogelijkheden die ‘Het Dorp’ haar biedt is het voor haar mogelijk te wonen en te leven zoals zij dat graag wil. Haar verhaal maakte diepe indruk op de aanwezigen.

Daarna aan de slag met verven, tuinonderhoud en het in elkaar zetten van 3 bloembakken die door de GGD werden aangeboden. Leuk initiatief om iets tastbaars achter te laten. Daarnaast werden een aantal mensen ingezet bij de activiteiten voor de bewoners van ‘Het Dorp’. Zoals koken, muziek maken, kaarten, poppen maken en keramiek. Tijdens de break werd iedereen door Zinnige Zaken voorzien van een drankje en iets lekkers om met nieuwe energie door te gaan!

Aan het eind van de dag werden de bloembakken geschonken en raakte men niet uitgepraat over de ervaringen die men die middag had opgedaan. Een succesvolle dag!

Teamuitje GGD - Lekker lunchen met ICOON

Lekker lunchen met ICOON

Teamuitje GGD - instructies vooraf

En instructies vooraf..

Teamuitje GGD - Creativiteit met bewoners

Creativiteit met bewoners

Teamuitje GGD - Verven

Verven in witte pakken!

Teamuitje GGD - Klaverjassen met bewoners

Klaverjassen met bewoners

Samen gezellig

Samen gezellig!

Kantoorruimtes opknappen

Kantoorruimtes opknappen

Teamuitje GGD - Bloembakken maken

Bloembakken maken

Teamuitje GGD - Aanbieden cadeau

Aanbieden cadeau

Teamuitje GGD - Bedanken en borrel!

Bedanken en borrel!