fbpx

 Global Goals Games

 

Maak spelenderwijs kennis met de Global Goals en leer deze toe te passen in de eigen organisatie.

Omdat niet elke vraag hetzelfde is, hebben we verschillende edities ontwikkeld. Zo is er bijvoorbeeld een editie waarbij je met je team of afdeling een leuke middag gebruikt om kennis te maken met de Global Goals, maar ook bijvoorbeeld een editie waarbij je als MT of directie de aansluiting zoekt tussen jullie strategie en de Global Goals.

De Global Goals kennen serieuze uitdagingen, dat betekent niet dat je niet op een leuke manier aan de slag kunt gaan. Samen met je collega’s ervaar je wat de Global Goals voor jouw en jullie organisatie betekenen en het spelelement maakt dat leren opeens leuk wordt.

Omdat wij Serious Gaming nogal serieus nemen kun je er van uitgaan dat ook het leren klopt. In veel spelelementen herken je typische management onderwerpen en aanpakken. Zo gebruiken wij de Golden Circle van Sinek om de acties uit de Activation Edition vorm te geven. De strategie wordt uitgeschreven op je eigen storyboard en het Business Plan is gebaseerd op het Business Model Canvas. Een gedegen aanpak dus en bovenal:
morgen direct toepasbaar!

Speel het spel slim, want alleen door samen te werken, kun je winnen!

Kies uit een van de volgende edities

Escape Game

Deze game, gebaseerd op een Escape Room, is net zo spannend en is overal te spelen. Samen met je collega’s ga je vijf uitdagingen aan en gaandeweg leer je de Global Goals kennen. Alleen zo kunnen jullie de wereld redden van een vreselijk toekomst.
Kijk snel hier als je meer wilt weten!

n

Activation edition

Ontdek wat jij kunt bijdragen aan de Global Goals. Ga de competitie met je collega’s aan en strijd voor het beste idee. Samen werk je dit idee uit tot een concreet actieplan.

Business Edition

Ontdek waar de Global Goals jouw organisatie raken. Wat is de impact van de Global Goals op de business van jouw organisatie. Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen? 

Board Room edition

Ontdek de rol van de Global Goals in je huidige strategie. Wat is het effect van duurzaamheid op de bestaande strategie en hoe dragen de Global Goals daar aan bij? 

U

Kickstarter edition

Spelenderwijs maak je kennis met Global Goals. In een eerste verkenning ontdek je de aansluitingspunten met je eigen organisatie. 

Quiz Edition

Leer de Global Goals op een leuke, speelse, manier kennen. Middels vragen testen we je kennis en leer je wat de Goals betekenen voor jou en je organisatie.

 

 

 

 

 

 

Interesse en/of nog vragen?

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op!