fbpx

Omdat niet de gehele facilitaire dienst in een keer weg kon, hebben ze hun inzet verdeeld over twee dagen. Een groep ging aan de slag in de laatste week van augustus en de andere midden september. Zo werden enkele lokale maatschappelijke locaties geholpen en kon het werk op de universiteit gewoon doorgaan.

Bij elk programma stonden drie locaties centraal.

  • Zorgboerderij De Hoge Born uit Wageningen kreeg hulp in de tuin
  • Oranje Nassau’s Oord kreeg een groenploeg voor onderhoud op het terrein en er werd gewandeld met bewoners naar een nabijgelegen restaurant. Ook bleef er een groepje achter die een beauty-middag hebben verzorgd voor enkele bewoners
  • ‘Thuis Wageningen’ kreeg hulp bij het gereedmaken van dit huiskamer project voor de officiële opening eind september door de wethouder.

Elke dag werd gestart met een lunch verzorgd door ‘Smaakschatten’ een cateraar die uitsluitend werkt met streekproducten en beëindigd met een heerlijke barbecue.

Een mooie manier om als grote afdeling binnen een bedrijf (450 medewerkers) iets te doen voor de lokale samenleving zonder dat dit te merken was in de catering, de bibliotheek, de technische dienst, etc.