fbpx

Evenementen

Ook bij onze evenementen* zitten altijd een of meerdere sociaal maatschappelijke componenten verwerkt in het programma. Wij zijn immers Zinnige Zaken!

*Geschikt voor groepen >50 personen
*Vanaf een halve dag

*Compleet verzorgd
*Projectsom

Eenmalig evenement

Onze evenementen zijn prima voor een eenmalige activiteit. Je evenement heeft dan plaats op een unieke locatie in een unieke omgeving met activiteiten die mensen zich nog lang zullen herinneren.
Daarbij zetten wij onze kennis en expertise in zodat jij achterover kunt leunen en genieten. Wij zijn in staat de complete organisatie uit handen te nemen, maar uiteraard zijn wij ook prima in staat hierin samen met anderen te werken. Of dat nu jij of een van je collega’s is of een derde. Ons maakt het niet uit, als de afspraken vooraf maar duidelijk zijn. Anders dan de uitjes zijn onze evenementen altijd maatwerk. Veel van de componenten uit de uitjes worden ingezet en daar kun je dus alvast wat inspiratie opdoen. Maar nog beter kun je onderstaande video’s en foto’s bekijken.

Charity events

Naast actieve programma’s waarbij mensen de handen uit de mouwen steken voor de goede zaak, organiseert Zinnige Zaken ook geregeld geweldige feesten waarbij goede doelen op een andere manier centraal staan. In de vorm van charity events, bewustwordingsparty’s of gewoon een knalfeest waarbij een cheque wordt uitgereikt. Een mooie avond met lekker eten en entertainment én tegelijkertijd iets betekenen voor een goed doel. Vraag naar de mogelijkheden. Zinnige Zaken heeft veel ervaring met grote groepen. Programma’s met 100 – 700 deelnemers komen geregeld voor en met zoveel mensen kun je natuurlijk heel veel bewustwording creëren in een korte tijd. Een mooie avond met lekker eten en entertainment én tegelijkertijd iets doen voor een goed doel. Vraag naar de mogelijkheden. 

Activeren medewerkers evenement

Onze evenementen worden ook vaak ingezet om medewerkers te activeren op bijvoorbeeld de MVO aanpak. Want een goed ingevoerd MVO beleid begint bij de mensen in je organisatie. Na bewustwording vraagt het vaak een ander gedrag en hoe kun je dat beter activeren dan door medewerkers zelf te laten ervaren.

Duurzame en sociale evenementen

Steeds vaker worden wij ingezet om bestaande evenementen duurzamer of socialer te maken.
Daarbij kijken wij naar de volgende thema’s:
– Verantwoord; wat is de impact van het evenement op de omgeving (duurzaamheid, afvalstromen, transport en vervoer)
– Bewust; hoe bewust worden de keuzes gemaakt rondom het evenement? (catering, overlast omgeving)
– Inclusief; hoe toegankelijk is het evenement voor iedereen? (rolstoel, geluid, routing)
Kortom; een zo groot mogelijke impact op mensen en een zo klein mogelijke impact op de omgeving!

Interesse en/of nog vragen?

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op!