fbpx

Sustainability Escape Game

Sustainability Escape Game
Serious Gaming SDGs Sustainable

Sustainability Escape Game Sustainable SDGs Development Goals
Het is 25 september 2030 en het laatste verslag van de SDGs is gepresenteerd. Jammer genoeg hebben we de doelen niet gehaald. We hebben lang gepraat, maar we hebben te weinig gedaan! Er heerst grote paniek omdat het waarschijnlijk allemaal te laat is…

Deze toekomst willen we natuurlijk voorkomen en gelukkig is dit de opening van een spelletje. Maar niet zo maar een spelletje. Zinnige Zaken heeft de eerste Sustainability Escape Game ontwikkeld. In deze game zorg je samen met je collega’s dat deze toekomst geen werkelijkheid wordt. Maar daartoe bestaat maar één kans en jij en je collega’s moeten vijf opdrachten vervullen. Alleen zo kunnen we zorgen dat onze toekomst gered kan worden.

De game kan op elke locatie worden gespeeld en is vooral geschikt voor teams van 5 tot 10 personen, maar uiteraard kun je met meerdere teams tegelijk en tegen elkaar strijden. De spelduur is ongeveer 90 minuten.

De Escape Game is ontwikkeld om op een leuke manier kennis te maken met duurzaamheid en de Sustainable Development Goals.
Spelenderwijs leer je veel over de Global Goals (SDGs) zodat je na de game écht aan de slag kunt!

Sustainability Escape Game

Interesse en/of nog vragen?

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op!