fbpx

Dubbelzinnige arrangement

hoeveel mensen minimaal vanaf 12 personen
hoe lang ongeveer 6 uur
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

Vergaderen met je collega’s over de kwartaalcijfers, de nieuwe doelen voor het komende jaar of de presentatie van een nieuw product was zelden zo inspirerend. Waarom? Omdat het gekoppeld wordt aan een middag aan de slag voor het goede doel. En dat geeft net dat beetje extra dat zo’n bijeenkomst nodig heeft om echt te blijven hangen. Daarnaast kom je op de meest bijzondere vergaderplekken bij heel leuke en bijzondere mensen. Reken er maar op dat de medewerkers deze dag niet snel zullen vergeten. De locatie ook niet want het werk is weer gedaan en niet te vergeten de cliënten. Zij hebben een middag met hele rare mensen samen gewerkt.

Ok-klein  Ontvangst met koffie en thee Ok-klein  Heerlijke gezonde lunch Ok-klein  Drankjes en snacks tijdens break Ok-klein  Afsluitende borrel (bier, fris, wijn)

Ok-klein  Vergaderlocatie bij u in de buurt Ok-klein  Kennismakingsbezoek Ok-klein  Professionele organisatie en begeleiding Ok-klein  Fotoverslag van uw dag

 

Let op: Niet iedere maatschappelijke organisatie heeft een geschikte vergaderruimte. Daarom is de keuze beperkt wanneer jullie, naast handen uit de mouwen steken, ook willen vergaderen op de locatie. Daarnaast is het aanbod van vergadermaterialen zoals beamer, flipover etc. door de maatschappelijke locaties beperkt. Als u kiest voor een dubbelzinnige dag gaan wij samen met u in overleg om te kijken wat u nodig heeft en wat de maatschappelijke organisatie kan bieden. Zo komen we altijd tot een passende oplossing.

Meer prijs voor een dubbelzinnig arrangement is €15,- pp.
Hiervoor krijgt u een passend voorstel van vergaderlocaties en bemiddelen wij voor u voor eventuele vergaderbenodigdheden. Daarnaast zit koffie/thee/water en iets lekkers tijdens de hele vergadering inbegrepen. Ook is er een medewerker van Zinnige Zaken aanwezig voor ontvangst en eventuele vragen.

Voorbeeld programma indeling

09:30   Ontvangst met koffie en thee met iets lekkers
10:00   Eigen programma (bv. vergaderen of bedrijfspresentatie)
12:30   Gezonde lunch
13:30   Middag programma (bv. handen uit de mouwen voor het goede doel)
15:30   Afsluiting met een gezellige borrel

Optineel  Tip: Sluit de dag met een heerlijk tapasbuffet of barbecue.

offerte aanvragen.  Offerte aanvragen

telefoon1085 – 2100 179

Dubbelzinnig2

Voorbeelden van Dubbelzinnige dagen

Dubbelzinnige Dag met workshops

‘s Ochtends een presentatie volgen en ‘s middags de handen uit de
mouwen op de zelfde locatie

Hier volgen medewerkers van Merck een presentatie over de jaarcijfers van 2014. Na een lekkere lunch leggen ze een belevingstuin aan. Hier kunnen de cliënten van de zorgboerderij wandelen, geuren opsnuiven van bloemen en kruiden, kleuren waarnemen, voelen aan planten en heerlijk in het gras zitten. Maar ze kunnen er ook proeven van kruiden en groenten. Kortom een tuin waarin alle zintuigen worden geprikkeld!


Dubbelzinnige dag

‘s Ochtends workshops volgen en ‘s middags aan de slag op de
zelfde locatie

De medewerkers van ORTEC volgen eerst een aantal workshops over digitalisering van planningsborden. Daarna gaan ze samen met de cliënten van de Zorgbakkerij brood en koekjes bakken. Gezellig én Lekker!


dubbelzinnig

‘s Ochtends vergaderen en ‘s middags aan de slag op de zelfde locatie

Een afdeling van Chainfood bv gaat hier eerst vergaderen in de Zorgmanege bij Stichting Bio Kinderrevalidatie. Hier hebben ze onlangs een echte bioscoopzaal gekregen. Om de beleving voor de kinderen helemaal compleet te maken zet Chainfood bv zich ‘s middags in om de zaal knalrood te verven!


offerte aanvragen.  Offerte aanvragen

telefoon1085 – 2100 179