fbpx

Dubbelzinnig arrangement

hoeveel mensen minimaal vanaf 10 personen
hoe lang Dat is aan jullie
eteneten en drinken
prijskaartje  € 75,00

Vergaderen met je collega’s over de kwartaalcijfers, de nieuwe doelen voor het komende jaar of de presentatie van een nieuw product was zelden zo inspirerend. Waarom? Omdat het gekoppeld wordt aan een middag aan de slag voor het goede doel. En dat geeft net dat beetje extra dat zo’n bijeenkomst nodig heeft om echt te blijven hangen. Daarnaast kom je op de meest bijzondere vergaderplekken bij heel leuke en bijzondere mensen. Reken er maar op dat de medewerkers deze dag niet snel zullen vergeten. De locatie ook niet want het werk is weer gedaan en niet te vergeten de cliënten. Zij hebben een middag met hele rare mensen samen gewerkt. En hoe lang jullie willen vergaderen, bepalen jullie zelf natuurlijk!

Ok-klein  Locatie in door u opgegeven regio Ok-klein  Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers Ok-klein  Prima vergaderfaciliteiten Ok-klein  Geen verloren tijd tussen ochtend en middag
Ok-klein  Alle benodigde materialen en gereedschappen Ok-klein  Heerlijke gezonde broodjeslunch Ok-klein  Professionele organisatie en begeleiding Ok-klein  Social mediaverslag van uw dag

 

Voorbeeld programma indeling

09:30   Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
10:00   Eigen programma (bv. vergaderen of bedrijfspresentatie)
12:30   Gezonde lunch
13:30   Middag programma (bv. handen uit de mouwen voor het goede doel)
16:30   Afsluiting

Optineel Tip: Afsluiten met een borrel. We serveren bier, wijn, fris en div. waters (€ 12,50 p.p.).
Optineel Tip: Blijven eten kan ook! Div. buffetten of barbecue (€ 23,50 p.p. incl. drankjes).

offerte aanvragen.  Offerte aanvragen

telefoon1085 – 2100 179

Dubbelzinnig2

Voorbeelden van Dubbelzinnige dagen

Dubbelzinnige Dag met workshops

‘s Ochtends een presentatie volgen en ‘s middags de handen uit de
mouwen op de zelfde locatie

Hier volgen medewerkers van Merck een presentatie over de jaarcijfers van 2014. Na een lekkere lunch leggen ze een belevingstuin aan. Hier kunnen de cliënten van de zorgboerderij wandelen, geuren opsnuiven van bloemen en kruiden, kleuren waarnemen, voelen aan planten en heerlijk in het gras zitten. Maar ze kunnen er ook proeven van kruiden en groenten. Kortom een tuin waarin alle zintuigen worden geprikkeld!


Dubbelzinnige dag

‘s Ochtends workshops volgen en ‘s middags aan de slag op de
zelfde locatie

De medewerkers van ORTEC volgen eerst een aantal workshops over digitalisering van planningsborden. Daarna gaan ze samen met de cliënten van de Zorgbakkerij brood en koekjes bakken. Gezellig én Lekker!


dubbelzinnig

‘s Ochtends vergaderen en ‘s middags aan de slag op de zelfde locatie

Een afdeling van Chainfood bv gaat hier eerst vergaderen in de Zorgmanege bij Stichting Bio Kinderrevalidatie. Hier hebben ze onlangs een echte bioscoopzaal gekregen. Om de beleving voor de kinderen helemaal compleet te maken zet Chainfood bv zich ‘s middags in om de zaal knalrood te verven!


offerte aanvragen.  Offerte aanvragen

telefoon1085 – 2100 179