fbpx
De magie van Zinnige Zaken

De magie van Zinnige Zaken

De reden dat ik al meer dan twintig jaar met Zinnige Zaken bezig ben – en er voorlopig ook nog niet op uitgekeken -, is omdat het werk me steeds blijft verrassen. Je zou kunnen zeggen dat ik eigenlijk niet eens de kans krijg om iets anders te gaan doen. Ook al zou ik het bij wijze van spreken willen.

Voor het geld doe ik het niet. Er zijn zeker banen of vakgebieden te bedenken die beter betalen en prachtige carrièrepaden bieden. Daar gaat het me kennelijk niet om. Het werkveld is ook geen hogere wiskunde of raakt een of andere hightech oplossing waarmee eeuwige roem in het verschiet ligt. (meer…)

Hoe maak je jouw evenement duurzamer?

Hoe maak je jouw evenement duurzamer?

Nog heel even en dan mag het weer… Overal om je heen merk je de onrust onder medewerkers om weer bij elkaar te komen. Elkaar weer zien, aanraken, samen zijn. Er zijn zelfs medewerkers die hun nieuwe collega’s nog nooit ‘live’ hebben gezien. De evenementenwereld gaat het dus druk krijgen. Maar hoe zorg je dat jouw evenement een grote impact maakt op je medewerkers, maar een kleine op de wereld? Je kunt uiteraard ons bellen ;-), maar zelfs wij kunnen niet alle medewerkers van Nederland hosten. En daarom delen we onze kennis en ervaring met jou. Zodat de nieuwe opstart niet zo duurzaam mogelijk gebeurt. (meer…)