fbpx

Zinnige Zaken werkt alweer enkele jaren samen met activiteitenscentrum Guntersteinweg (onderdeel van Middin) in Den Haag. Deze groene oase nabij Park Overvoorde heeft een jaarlijks terugkerend wensenlijstje waar we graag met onze klanten langskomen.

Naast de vaste uitdagingen hebben ze ook vaak een bijzondere wens. Dit keer was er een graffiti workshop onder leiding van twee professionals. Op deze manier tover je een saaie garage om in een prachtig object dat helemaal past op deze plek.

Zo meldden we ons dit keer met een afdeling van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bijzonder aan deze aanvraag was dat een eerdere teamdag had geleid tot deze aanvraag. Dit gebeurt vaker. Mensen die iets gedaan hebben voor een goed doel, kijken daar met een goed gevoel op terug. En dat willen ze delen met anderen.

Contactpersoon Liza had haar vriend zeer enthousiast terug zien komen van een klusdag in februari (Ortec) en vond dit een zeer geschikte invulling voor het uitje van haar eigen team. Met prachtig weer togen rond de 40 medewerkers naar de Guntersteinweg. Alle klussen waren netjes voorbereid. Na de introductie door Stella, de locatieleidster, is iedereen aan de slag gegaan. Er is een nieuwe daklijst geplaatst op het fietsenhok, de tuin is opgefrist, de vlindertuin heeft een nieuw gemetseld muurtje gekregen, de kippen hebben een nieuw leghok gekregen en de tuinbankjes staan weer in de beits. En niet te vergeten, de in het oog springende garage waar de kruiwagens en de fietsen worden gestald. Dit is een echt kunstwerkje geworden.

“Catering was heerlijk en mensen, mooi werk geleverd!”

Uitje buitenlandse zaken3

Uitje buitenlandse zaken5