fbpx

Zinnig Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven

Maatschappelijk Bedrijfsuitje in Eindhoven

Dit is niet zomaar een Bedrijfsuitje in Eindhoven; tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie je inzetten voor de Eindhovense samenleving. Iets doen voor een ander, samen met je collega’s, geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf.

Iedereen kijkt na afloop terug op een geslaagd evenement. Jullie, maar zeker ook de ontvangende partij. Het is een regelrechte energy-boost.

Zinnige Zaken® maakt jullie wensen concreet want er is veel mogelijk. Immers, hulp kan al nodig zijn op de hoek van de straat. Bij het organiseren van een succesvol maatschappelijk bedrijfsuitje in Eindhoven ontstaan vragen als: Voor welk doelgroep in of rondom Eindhoven willen we ons inzetten? Steken we de handen uit de mouwen of gaan we liever met een bijzondere groep mensen op stap. Gaan we borrelen ter afsluiting of blijven we gezellig met de groep eten op locatie?

Om u te helpen bij het maken van een keuze hebben wij arrangementen samengesteld die met een gemiddelde van een 8.9 worden beoordeeld op The Feedback Company.

HELP EEN ZORGBOERDERIJ BIJ HAAR MOOIE WERK
Steek de handen uit de mouwen op een Zorgboerderij
€ 65,- p.p. meer
informatie
KRUIP IN DE HUID VAN EEN CLIËNT
Draai mee op de dagbesteding van een Zorginstelling
€ 65,- p.p. meer
informatie
JULLIE EEN DAGJE UIT, ZIJ EEN DAGJE UIT
Neem een groep Bijzondere Mensen mee op stap
€ 65,- p.p. meer
informatie
PROGRAMMA OP MAAT
Samen kijken we naar de exacte invulling van uw wensen
p.o.a. meer
informatie

* Arrangementen zijn inclusief koffie/thee bij ontvangst, lunch, snacks en drankjes tussendoor en een borrel ter afsluiting.

Bedrijfsuitje Eindhoven