fbpx

Zinnig Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem

Dit is niet zomaar een Bedrijfsuitje in Arnhem; tijdens dit bedrijfsuitje gaan jullie je inzetten voor de Arnhemse samenleving. Iets doen voor een ander, samen met je collega’s, geeft een goed gevoel. Jullie maken op een heel simpele manier het verschil voor een groep mensen die het minder heeft getroffen dan jullie zelf.

Bedrijfsuitje Arnhem: voorbeelden

Help met je collega’s bij een lunchroom waar mensen met verschillende beperkingen (lichamelijk, verstandelijk en psychiatrisch) werken. Het doel van deze locaties is persoonlijke en sociale ontwikkeling, het leren van een vak en het opdoen van werkervaring.

Of neem voetbalfans met een visuele beperking mee naar een thuiswedstrijd van een eredivisieclub bij jou in de buurt. Veel stations hebben namelijk een aparte tribune waar commentatoren verslag doen tijdens de wedstrijd!

Voor je het weet ben je lekker aan de slag op een zorgboerderij of ga je naar de dierentuin met mensen die daar erg blij mee zijn. Succes verzekerd en heel origineel. Maak van je Bedrijfsuitje in Arnhem een Maatschappelijk Betrokken Evenement waar iedereen trots op is!

Bedrijfsuitje Arnhem: de organisatie

Als full service organisatiebureau begeleidt Zinnige Zaken het hele traject. Wij vinden de juiste Maatschappelijke locatie voor jouw bedrijfsuitje, stemmen de catering af en weten de juiste toon te raken in interne en externe communicatie van het bedrijfsuitje.

Bel met onze ervaren Arnhemse specialisten en vraag naar alle mogelijkheden in Arnhem: 085 – 2100 179
of vraag direct een offerte aan.

Bedrijfsuitje Arnhem