fbpx

Op 21 maart, de eerste dag van NLdoet 2014, heeft het team van Zinnige Zaken® zich ingezet voor Stichting Bouwspeelplaats De Leuke Linde. Deze prachtige speelplaats, gelegen in de Arnhemse wijk Klarendal, verwelkomt jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers, waaronder basisscholen en groepen kinderen van diverse kinderdagverblijven uit de omgeving.

Gratis toegang voor iedereen, omdat de vrijwilligers vinden dat alle kinderen recht hebben op een veilige en leuke speelplek in de buurt. Kitty de Graaf die namens Stichting de Bouwspeelplaats De Leuke Linde de klussen overziet vertelt dat de stichting alleen kan bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Een mooie locatie dus om met het team van Zinnige Zaken® de handen uit de mouwen te steken.

“Wij geven het schapenverblijft een nieuw kleurtje”, vertelt Eiso Frederiks van Zinnige Zaken®. “De schapen zijn namelijk ontevreden over de kleur van het plafond dus daar moet gehoor aan worden gegeven!” Tom van den Berg legt uit dat Zinnige Zaken® achter NLdoet staat omdat het ontzettend veel mensen op de been brengt die zich inzetten voor de lokale samenleving. Zinnige Zaken® vindt het belangrijk dat steeds meer mensen ervaren hoe fijn het is iets te doen voor een ander zonder daar direct iets voor terug te verwachten.

Na de klussen stonden er hapjes en drankjes klaar en werd er nagepraat over de leuke dag. “Jullie mogen vaker komen!” aldus Kitty. Met deze uitnodiging in de zak ging het team van Zinnige Zaken® met een voldaan gevoel naar huis.

Bekijk meer Recente Uitjes >

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken

Zinnige Zaken