fbpx

Bedrijfsevenementen

Evenementen met grote impact en een kleine footprint
Duurzaam Maatschappelijk Sociaal MVO CSR

Je gaat een bedrijfsevenement organiseren en je wilt je medewerkers activeren. Je wilt dat het evenement de duurzame ambities en waarden van jouw bedrijf uitstraalt. Je wilt échte impact maken met je event. En je wilt de footprint zo klein mogelijk houden…

Zinnige Zaken heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van unieke events die écht impact maken op alle aanwezigen. En ook ook jouw unieke en onvergetelijke bedrijfsevenement organiseren wij met veel plezier! Een bedrijfsevenement is voor veel bedrijven dé ideale wijze om medewerkers en / of relaties te belonen of om samen met hen een feestelijke aangelegenheid te vieren. En dat allemaal met een goed hart en geweten. Want al onze evenementen zijn goed en verantwoord. We gebruik daar waar het kan herbruikbare materialen. We verteren jullie met verantwoorde producten die met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Zo houden we de footprint klein en maken we de impact groot!

Duurzame bedrijfsevenementen

De afgelopen 20 jaar hebben we vele unieke bedrijfsevenementen mogen organiseren. De aanleidingen liepen ver uiteen, het resultaat was altijd hetzelfde; een uniek event met impact! Evenementen die wij voor jou kunnen en ook al hebben mogen organiseren, zijn onder andere:

  • Een jubileum of bedrijfsfeest
  • De uitreiking van een award of het vieren van een erkenning of andere prestatie
  • De introductie of presentatie van een nieuw product of dienst
  • Personeelsfeest met een daaraan gekoppeld thema
  • Een event om de relatie met de klant of medewerker te versterken
  • Een uniek kerstfeest of nieuwjaarsbijeenkomst
  • Of gewoon omdat het tijd is voor een feestje…

In binnen- en buitenland

Je kunt er natuurlijk voor kiezen het bedrijfsevenement op uw eigen, vertrouwde locatie te laten plaatsvinden. Maar voor een extra beleving kun je ook de keuze maken om jullie event op een unieke externe locatie te organiseren. Graag maken wij vooraf een selectie van unieke en geschikte locaties en gaan met jullie mee op inspectie zodat wij samen de perfecte locatie voor jullie evenement selecteren. We beschikking over een netwerk van unieke locaties met instant impact. En mocht je het nog wat grootser willen aanpakken, dan is het natuurlijk ook mogelijk om jullie bedrijfsevenement in het buitenland te organiseren. Waar je het event ook wilt organiseren wij zorgen altijd dat ook de reis er naar toe met een zo klein mogelijke footprint gebeurt.

Niets is te gek en altijd goed!

Als jij dat wilt, nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van ontwikkeling tot de executie. Inclusief vervoer, inrichting, catering, vermaak, et cetera. Wij werken op diverse locaties en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Alles is mogelijk. Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor je uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld en daarbij zorgen wij dat de footprint zo klein mogelijk blijft.

En wil je een aantal dingen zelf doen? Of wil je vooral onze creatieve geest gebruiken en heb jezelf voldoende handjes? Ook dat is mogelijk. We beginnen altijd hetzelfde en dat is samen met de beentjes omhoog een goed en te gek concept uitwerken. Daag ons gerust uit!

Bedrijfsevenement met kleurpoeder

De vraag is: welke boodschap wil je uitstralen?

Voor 100 en meer deelnemers

Volledig georganiseerd of op de achtergrond

Goed en verantwoord genieten op unieke locaties

In Nederland en daar buiten

Bedrijfsevenementen buiten catering

Relax – Take it easy

Gewoon lekker genieten op een geweldige locatie. Genieten zonder vreemde nasmaak want je weet zeker dat het ggoed zit.

Deze relaxde setting is overal op te zetten. Op jouw eigen locatie (naast jullie kantoor bijvoorbeeld), op een van de unieke locaties uit ons netwerk of gewoon ergens waar je wilt zijn omdat de vibe daar te gek is.

Bedrijfsevenement met duurzaam een thema

Samen – Teambuilding met impact

Een evenement moet leuk zijn, maar wist je ook dat je evenement meer inhoud kan krijgen?

Denk bijvoorbeeld aan verschillende workshops of activiteten die waarbij je nieuwe vaardigheden leert. Of we organsieren bijzondere ontmoetingen. Gesprekken voeren met vreemden die je in verwondering brengen. Een ware ontdekkingstocht.

bouwen in de zorg 1

Work – Bouwen aan je bedrijf

Als team steek je de handen uit de mouwen en aan het einde van de dag lever je iets op waar anderen tot in de lengte van dagen van genieten.
Daarbij dragen jullie dubbel bij, je levert de handjes en (een deel van) de centjes. Doen en poen noemen wij dat! Het resultaat is zichtbaar en samen boeuw je iets waar je trots op bent.

In het verleden hebben we zo al een geweldige belevingstuin aangelegd, een vuurplaats aangelegd, vele schuren, tuinhuisjes en zelfs een complete speeltuin mogelijk gemaakt. Of zoals in het voorbeeld hiernaast een geweldige ontmoetingsplek voor mensen gebouwd.

Groep mensen bedrijfsevenement

Giving back – Zet je in voor je omgeving

Je kunt je evenement ook gebruiken om de wereld om je heen mooier te maken. Zoals de mensen hiernaast. Zij hebben met 1.250 collega’s vijf parken in Amsterdam opgeruimd. De te gekke reacties van voorbij het fietsende en lopende publiek werkten extra motiverend.

Ook gaf het voldoende stof tot praten. Want wat een zooitje maken wij er ongemerkt van. Deze groep hebben van die “zooi” weer iets moois gemaakt, want van het afval wat zij hebben verzameld zijn weer mooie dingen gemaakt. En die kun je als blijvende herinnering in bijvoorbeeld de hal van je bedrijf zetten.

Bedrijfsevenementen binnen feest

Partytime – Tijd voor een feestje

Soms is het gewoon tijd voor een feestje. Niets meer en niets minder. Maar je wilt nog steeds wel dat jullie feestje een zo klein mogelijke negatieve impact op de wereld heeft. 

Dan zijn wij de uitgelezen partij jou daarbij te helpen. Zo hebben wij al meerdere events en feestjes van anderen duurzamer gemaakt. En voor dat soort goede intenties zetten wij onszelf maar al te graag in.

Groep mensen presenteren evenement

Uniek – Unieke locaties met instant impact

Met Zinnige Zaken kom je op plekken die je niet voor mogelijk had gehouden. Een bedrijfsfeest in de bossen. Een seminar op een zorginstelling. De presentatie van de jaarplannen in het Westerpark. 

Mooie locaties met instant impact. Die zorgen dat jullie evenement werkelijk onvergetelijk wordt. Locaties waarbij een ontspannen sfeer en relaxde houding als vanzelf ontstaat.

Bedrijfsevenement catering biologisch wereldkeuken

Gewoon goed – Goed en verantwoord bezig

Zo’n bijzondere dag maak je pas echt compleet met een hapje en drankje samen. Uiteraard houden we hierbij rekening met vegetariërs, allergieën of andere wensen. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we ook bij de invulling van het programma rekening houden met ‘eerlijk eten’. Dat houdt in dat wanneer we koffie en thee schenken deze Fair Trade is en dat trekken we zoveel mogelijk door bij alles wat we aanbieden. Zo komt de ze zuivel bij een lokale zuivelboerderij vandaan en dat proef je. Wanneer wij chocolade bij de break serveren dan is deze afkomstig van Tony’s Chocolonely. Onze eigen American Chocolate Chip Cookies worden ’s morgens vers gebakken in onze keuken en we selecteren ons fruit bij een lokale biologische teler. Ook ons vlees kiezen wij met zorg, zo houden wij rekening met geloofsovertuigingen en kunnen we ook een prima alternatief voor vlees bieden.
Daarnaast werken wij graag met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met deze insteek wordt een moment van rust ook echt genieten!

Wat jij wilt – Alleen wat hulp nodig? 

Natuurlijk kun je alles ook zelf organiseren. Maar onze ervaring in duurzame, sociale of maatschappelijke evenementen is niet snel ergens anders te vinden.
Dus heb je een goed idee dan kunnen wij je helpen dit te vertalen naar een geweldige executie. Of heb je alles al geregeld, maar vind je het fijn dat wij nog even onze blik werpen op je plannen zodat je zeker weet dat echt aan alles is gedacht? 
Neem contact met ons op, we verzinnen wel iets. 

Bedrijfsevenement op unieke locatie Zorginstelling
KLM Bluey Mascotte op evenement

Interesse en/of nog vragen?

Neem gratis en geheel vrijblijvend contact met ons op!