fbpx
hoeveel mensen minimaal vanaf 12 personen
hoe lang ongeveer 6 uur
eteneten en drinken
prijskaartje  €65,- p.p. excl. btw

Voor veel mensen is het leven in een zorginstelling een uitkomst. De samenleving is nu eenmaal niet altijd ingericht op het verlenen van intensieve dagelijkse zorg aan mensen met een beperking. Bewoners van een zorgcentrum kunnen er voor kiezen om een zinvolle invulling aan hun dag te geven door deel te nemen aan diverse activiteiten. Het doel van dagbesteding is om structuur aan te brengen in hun leven, samen te werken en lekker bezig te zijn met activiteiten die gezellig en zinvol zijn. Het is heel stimulerend als andere mensen interesse tonen in de activiteiten en laten zien hoe jij leeft is gewoon leuk. Hier ligt jullie uitdaging!

Ok-klein  Ontvangst met koffie en thee Ok-klein  Heerlijke gezonde lunch Ok-klein  Drankjes en snacks tijdens break Ok-klein  Afsluitende borrel (bier, fris, wijn)
Ok-klein  Zorgboerderij bij u in de buurt Ok-klein  Kennismakingsbezoek op de zorginstelling Ok-klein  Professionele organisatie en begeleiding Ok-klein  Fotoverslag van uw dag

 

Voorbeeld programma indeling

12:00   Ontvangst met koffie en thee
12:30   Opening met een gezonde lunch
13:00   Activiteiten samen met de cliënten en klussen op de zorginstelling
14:30   Break met een drankje en iets lekkers
15:00   Verder met activiteiten samen met cliënten en klussen op de zorginstelling
16:30   Afsluitende borrel

Doelgroep en activiteiten

Bewoners van Zorgcentra hebben een geestelijke en/of lichamelijke beperking, zijn doof, blind, hebben autisme of een andere beperking. Samen met cliënten creatief aan de slag zoals kaarsen maken, schilderen, tekenen, houtbewerken, muziek maken en spelletjes spelen. Of samen wandelen of fietsen. ook zijn er ook klusactiviteiten zoals onderhoudsklussen en make-over van ruimtes (timmeren, schilderen, bestraten, bouwen) en groene klussen zoals een make-over van de tuin.

Optineel  Idee: Sluit de dag met een heerlijk tapasbuffet of barbecue op de zorginstelling.

telefoon1085 – 2100 179

Teamuitje GGD - Klaverjassen met bewoners

Team Knijff maakt voorlees tasjes