fbpx

De ondernemingsraad van AFAS software uit Leusden heeft de handen uit de mouwen gestoken bij Zorgboerderij Blommendal. De medewerkers van de OR wisten niet dat zoiets leuks en bijzonders bijna letterlijk om de hoek van kantoor kon liggen.

De middag begon met een warm welkom door boerin Bea. Zij legde uit wat deze boerderij doet aan zorg en hoe men een aantal jaar geleden de bakens heeft verzet door zorg aan te bieden naast het bestaande boerenbedrijf. Inmiddels vindt een grote groep van mensen van jong tot oud een fijne dagbesteding op deze prachtige locatie.Tijd om de handen uit de mouwen te steken.

De schermen rond het terras moesten nodig vervangen worden zodat iedereen weer lekker uit de wind van het weer kan genieten. Volgens de medewerkers van AFAS een klus van niks dus werd deze opdracht binnen de beschikbare tijd geklaard. De foto’s laten goed zien hoe men het nieuwe terras waardeert. Want waaien dat kan het daar enorm en dan zit je toch niet echt lekker met je koffie.

In het weiland waar hondentraining wordt gegeven, staat een hok dat er een stuk beter uitziet met een likje verf. Maar ook het snoeien van de heggen langs de oprit en de trap was hard nodig. Echter, de meest in het oog springende klus wat wel het plaatsen en aansluiten van een lantarenpaal. Zoals te zien, is deze klus met het nodige overleg en technisch inzicht tot stand gekomen. Ook de andere klussen zijn allemaal binnen de beschikbare tijd geklaard. Inmiddels stond de borrel en de barbecue gereed en kon iedereen aan tafel. Bijpraten over een geslaagde klusmiddag.

AFAS hartelijk bedankt namens Bea en Kees Blom van de boerderij en de mensen van de dagbesteding!

Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje Afas Software maatschappelijk teamuitje