fbpx

Op een zonnige najaarsmiddag heeft een groep van VSV Eendracht (Verloskundig SamenwerkingsVerband) uit Utrecht en omgeving bestaande uit een kinderarts, gynaecologen en verloskundigen een middag geklust voor zorgboerderij Hoeve Wielrevelt.

Deze Hoeve is nog volop in ontwikkeling en samen met Staatsbosbeheer zijn er ambitieuze plannen. Wielrevelt ligt vlak bij het mooie dorp Haarzuilens en 800 meter van het kasteel. Tot enkele jaren geleden maakte deze boerderij onderdeel uit van het landgoed. Aan de kleuren van de luiken is dit nog te zien. Kortom een prachtige locatie.

Dat niet iedereen op tijd was verwonderde niemand want niets is zo veranderlijk als de agenda van een verloskundige. Na het welkom door Zinnige Zaken en het praatje van Hans over Hoeve Wielrevelt werden de handen uit de mouwen gestoken.

Met een plamuurmes de kalk van de muren halen, met de ragebol de spinnenwebben uit de nok van de zolder te lijf en heel veel spijkers verwijderen, nog wat schuurwerk en de tuin winterklaar maken.

Allerlei klussen waar we zelf niet aan toe komen zo vertelde Hans in zijn dankwoordje en hij was dan ook blij met het werk wat deze middag is verzet. Dank zij het mooie weer kon de borrel buiten worden gedronken. Daarna ging iedereen met een zak noten die de cliënten van de zorgboerderij hadden geraapt naar huis.

Een geslaagde middag!

Lekker aan de slag

Lekker aan de slag

Met het plamuurmes!

Met het plamuurmes!


 
 
 

Ook de tuin in

Ook de tuin in


 
 

Klustalent

Klustalent

Borrelen

Borrelen!

En klaar

En klaar!