Maatschappelijk Bedrijfsuitje

Wij verbinden bedrijven met maatschappelijke partijen

Of het nu gaat om aangeboren zaken als talent of een gezond lichaam, het hebben van doorzettingsvermogen of de beschikbaarheid van een stabiele thuissituatie; bepaalde zaken zijn niet altijd eerlijk verdeeld. Eén van de manieren om deze ongelijkheid het hoofd te bieden, is als mensen voor wie dit geen issues zijn, iets willen betekenen voor hen voor wie deze zaken niet vanzelfsprekend zijn. Zinnige Zaken brengt werelden bij elkaar om zo mensen iets voor elkaar te laten betekenen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Mensen zijn van nature bereid om iets te doen voor een ander. Het zit ons letterlijk in de genen. Naast dat men op persoonlijke titel actief is voor anderen, voelen steeds meer bedrijven zich ook geroepen iets te doen voor de samenleving. De verzamelnaam waaronder bedrijfsmatig vrijwilligerswerk bekend staat, is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Door een steeds verder terugtrekkende overheid, is dit meer welkom dan ooit. De praktische programma’s die Zinnige Zaken verzorgt, helpen bedrijven invulling te geven aan hun maatschappelijk betrokkenheid.

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij staan met één been in het bedrijfsleven en met het andere in een samenleving die zich steeds meer zelf moet zien te redden. Een brug slaan tussen werelden, dat is het doel van Zinnige Zaken. Omdat partijen elkaar echt kunnen helpen. Soms hebben mensen een opstapje nodig om erachter te komen en een teamuitje leent zich daar goed voor.
En dat het werkt,  ziet u aan de hoeveelheid bedrijven die jaarlijks met ons een eerste stap zetten.

Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes bij het goede doel.

Professioneel

Professioneel

Wij zijn van mening dat het op touw zetten van een gedegen en succesvolle dag, zonder losse eindjes, de inzet vergt van professionals. Zinnige Zaken® is een social enterprise; onze maatschappelijke missie staat voorop. Als ondernemers zien wij het belang van constante doorontwikkeling van onze programma’s. We moeten immers ook voor onze eigen continuïteit zorgen. Daarnaast moet je verhaal kloppen en tot in de finesses geregeld zijn.

Netwerk

Groot netwerk

Wat ons verder kenmerkt is dat wij de afgelopen 15 jaar duurzame relaties hebben opgebouwd met heel veel maatschappelijke partners door heel Nederland. Wij hebben kunnen voldoen aan hun verwachtingen en zij stellen ons in staat om bedrijven te koppelen aan verrassende maatschappelijke organisaties die hun hulp goed kunnen gebruiken.