Help een zorgboerderij bij haar mooie werk

hoeveel mensen minimaal vanaf 10 personen
hoe lang vanaf een have dag
eteneten en drinken
prijskaartje  vanaf €49,50 p.p.

DSC02543

Tijdens dit uitje gaan jullie je inzetten voor de cliënten die hun dag besteden op de een zorgboerderij. Een zorgboerderij is een boerenbedrijf dat (naast de landbouw en/of veeteelt) mensen een zinvolle dagbesteding biedt. De frisse lucht, de vaste tijden en de dagelijkse arbeid zijn precies de ingrediënten die voor veel mensen met een beperking erg belangrijk zijn. Op deze manier heeft men een geregeld leven en is nuttig bezig. Echter de zorgvergoedingen zijn niet hoog en de begeleiders kunnen samen met de cliënten niet alle werkzaamheden zelf oppakken. Er blijft dus vaak kluswerk liggen. Dat het in orde wordt gemaakt is belangrijk voor het functioneren van de doelgroep. Mensen gedijen nu eenmaal beter in een verzorgde werkomgeving. Hier ligt jullie uitdaging! 


Kruip in de huid van een cliënt

hoeveel mensen minimaal vanaf 10 personen
hoe lang vanaf een halve dag
eteneten en drinken
prijskaartje  vanaf €49,50 p.p.

Teamuitje GGD - Creativiteit met bewoners

Voor veel mensen met een beperking is het leven in een zorginstelling een uitkomst. De samenleving is nu eenmaal niet altijd ingericht op het verlenen van intensieve dagelijkse zorg aan kwetsbare mensen. Bewoners van een zorgcentrum kunnen er voor kiezen om een zinvolle invulling aan hun dag te geven door deel te nemen aan diverse activiteiten. Het doel van dagbesteding is om structuur aan te brengen in hun leven, samen te werken en lekker bezig te zijn met activiteiten die gezellig en zinvol zijn. Het is stimulerend als andere mensen interesse tonen in de activiteiten en samen bezig zijn is gewoon leuk. Hier ligt jullie uitdaging! 


Jullie een dagje uit, zij een dagje uit

hoeveel mensen minimaal vanaf 10 personen
hoe lang vanaf een halve dag
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

RIPE-13

Tijdens dit uitje nemen jullie een groep bijzondere mensen mee op stap. Mensen die afhankelijk zijn van de zorg van een ander, bereiken zo meer dan waartoe ze zelfstandig in staat zijn. Iemand met een beperking zal daar misschien soms wel bij stil staan. Echter, het blijft een leven dat geleid wordt vanuit afhankelijkheid terwijl de meeste mensen graag zelf bepalen hoe hun leven er uit ziet. Net zoals voor iedereen is het voor deze mensen daarom belangrijk om bij tijd en wijlen even de zinnen te verzetten. Even weg uit de dagelijkse routine en even alleen maar aandacht voor jou. Dit kan tijdens een bijzonder uitje. Wie wil dit nou niet? Hier ligt jullie uitdaging! 


Dubbelzinnig: Een dag met drie gezichten

hoeveel mensen minimaal vanaf 10 personen
hoe lang Dat is aan jullie
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

Dubbelzinnig

Vergaderen met je collega’s over de kwartaalcijfers, de nieuwe doelen voor het komende jaar of de presentatie van een nieuw product was zelden zo inspirerend. Waarom? Omdat het gekoppeld wordt aan een middag aan de slag voor het goede doel. En dat geeft net dat beetje extra dat zo’n bijeenkomst nodig heeft om je echt bij te blijven. Daarnaast kom je op de meest bijzondere vergaderplekken bij heel leuke en bijzondere mensen. Reken er maar op dat de medewerkers deze dag niet snel zullen vergeten. De locatie zeker ook niet want veel werk is weer gedaan en niet te vergeten de cliënten, die heben sowieso een leuke dag gehad; Zij hebben een middag met hele rare mensen samen gewerkt.


Groepen > 100 personen

hoeveel mensen minimaal vanaf 100 personen
hoe lang nader te bepalen
eteneten en drinken
prijskaartje  op aanvraag

Teamuitje GGD - Creativiteit met bewoners

Zinnige Zaken heeft ook veel ervaring met grote groepen. Programma’s met 100 – 500 deelnemers komen geregeld voor en met zoveel mensen kun je natuurlijk heel veel betekenen in een korte tijd. Wij hebben maatschappelijke locaties dor heel Nederland waar we met grote groepen terecht kunnen. Ook organiseren we feesten waarbij we een goed doel centraal stellen. Een mooie avond met lekker eten en entertainment én tegelijkertijd iets doen voor een goed doel. Vraag naar de mogelijkheden. 


Programma op maat? Bel ons optelefoon1085 – 2100 179